ETSAB

ESFAteca

inici_esfateca

Q U È ?
L’ESFATECA és una biblioteca gestionada pels estudiants on hi trobaràs material relacionat amb els temes que des de l’associació ESFA volem difondre: Bioconstrucció / Participació / Reflexió / Entorn Global / Drets humans / …

C O M ?
Cada dilluns i dimeres a la tarda a la DEDAB (3a planta de l’ETSAB de 16 a 19h). Agafa el llibre que vulguis consultar i apunta’t a la llista que trobaràs a la mateixa biblioteca. La becaria t’orientarà si tens algun dubte.

P E R  Q U È ?
El coneixement ha d’estar a l’abast de tothom, i sovint no tenim accés a certa informació perquè no es troba als mitjans convencionals. Una biblioteca autogestionada i fora de la convencionalitat, com a complement mateix de la pròpia escola, creiem que pot ser una eina útil i necessària per l’aprenentatge de l’arquitectura en totes les seves vessants, tant tècnica, com artística i social.

E N  C O N S T R U C C I Ó . . .
La comissió està treballant per fer l’inventari de tots els llibres i crear un servidor per poder difondra’ls. També s’està plantejant fer un fons comú amb ESF, Enginyers Sense Fronteres, per poder tenir un fons més gran i plural.

ESFAteca