ETSAB

SlowInfo

 

portada

SlowInfo pretén ser un espai de trobada per a tothom que tinga ganes de reflexionar i debatre sobre temàtiques d’actualitat que generin una crítica social.

La idea sorgeix des de l’assemblea ETSABENLLUITA i ha acabat de prendre forma a través d’ESFA (Espai Social i de Formació d’Arquitectura), entitat de la pròpia escola d’arquitectura.

Arran de les protestes generades vers les retallades i la gran quantitat d’informació entorn documents, organització, estructura tant institucional com acadèmica i un llarg etcètera, ens n’adonarem de la impossibilitat d’entendre-ho de manera ràpida. Per això nasqué SlowInfo, com a mitjà per pair tota aquesta informació i molta més, potser aliena a l’escola d’arquitectura, de temes dispars que ens acaben afectant ja sigui com a estudiants, com a professors, com a arquitectes o com a ciutadans.

Mitjançant aquesta iniciativa es pretén sobretot fomentar el pensament crític, incentivar la reflexió i servir d’espai social, de plataforma des d’on puguin sorgir idees, propostes, accions o simplement un posicionament invidiual i propi.

logo slow info

informa’t > esfaslowinfo.blogspot.com
segueix-nos > www.facebook.com/slowinfo.esfa
escriu-nos > slowinfo.esfa@gmail.com

Anuncis