Caps de Setmana ESFA

Cap de setmana ESFA a MAS FRANCH

 

El passat 30 d’octubre vam decidir marxar de la ciutat i anar a parar a un  indret màgic de la Garrotxa: Mas Franch.

Mas Franch és un projecte de transformació ecològic i social. D’una forma autogestionada, oberta al món i cap al decreixement, pretén comprometre’ns amb nosaltres mateixos i amb la societat en el treball cap a la justícia social i cap a un planeta més sa.

Actualment, ESFA es troba en un moment de relleu generacional. Responent a la necessitat de conèixer les noves incorporacions i d’ enfortir els lligams de confiança i convivència entre tots i totes, ens va semblar una bona idea organitzar un cap de setmana ESFA a principi de curs. Ens volíem cuidar, donar “mimitos” i reflexionar sobre les línies obertes d’ESFA per aquest curs.

ESFA ja havia col·laborat fa molts anys amb Mas Franch. Durant aquest cap de setmana doncs, vam acabar de conèixer el projecte i el seu estat actual. Alhora,vam aportar dissenyant una pica amb el reciclatge del material disponible. Vam plantejar la possibilitat d’establir algun tipus de col·laboració a llarg termini en l’àmbit de la bioconstrucció.

La Irene, membre de Mas Franch i una magnífica facilitadora, ens va preparar unes dinàmiques de grup, de les quals vam quedar molt contentes. A més,aprofitant l’avinentesa vam celebrar la Castanyada passant una vetllada al caliu del foc.

També vam tenir estones de treball intern fent retrospectiva de la feina feta , dels objectius i comissions d’aquest any.

Vam marxar satisfetes amb el cap de setmana i amb el desig de poder tornar a Mas Franch molt aviat, on ens sentim com a casa!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Anuncis

One thought on “Cap de setmana ESFA a MAS FRANCH

  1. Bonics i boniques!

    Un plaer haver-vos acollit a casa nostra que ara ja és casa vostra. Esperant amb il·lusió els dissenys del rentamans exterior i les col·laboracións que vindran.
    Us desitgem molta força en aquest canvi generacional que nosaltres estem visquent també d’alguna manera, i enhorabona per la ilusió i la feina que hi poseu!
    Abraçades
    La tribu Mas Franch

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s