AGENDA / Assemblees / Uncategorized

Assemblees 1r quadrimestre

nou curs_noves necessitats_nous objectius

A ESFA ens organitzem per comissions i de manera assembleària. Cada mes fem una assemblea, de posada en comú de totes les comissions i sempre intentem que sigui a un espai diferent de la ciutat, per sortir de l’àmbit de l’escola, visibilitzar-nos i aprofitar per conèixer col·lectius i dinàmiques interessants.

Aquest quadrimestre hem visitat l’ Ateneu Popular de Les Corts, que sempre ens reben amb els braços oberts, i espais autogestionats de l’Hospitalet: L’Ateneu la Púa i CSO La Astilla. Finalment i a prop d’aquests, l’Ateneu Engranatge al Barri la Marina-Zona Franca. Més enllà dels límits de la ciutat de Barcelona, hi ha projectes molt potents i que ens són molt desconeguts! A més, agraïm poder comptar amb aquests espais que ens donen cabuda i naixen de la resposta a les necessitats reals dels veïns i veïnes dels barris, lluitant per l’autogestió.

En aquest últim, davant la necessitat d’establir nous objectius, vam fer una nova dinàmica. La dinàmica consistia en establir individualment sis objectius de grup per aquest curs i tot seguit, posar-los en comú en silenci tot endreçant-los segons el criteri individual, per arribar a un consens col·lectiu. Ens vam trobar amb bones sensacions, perspectives comunes i també conflictes que haurem de treballar durant aquest curs.

Aconseguir establir objectius comuns a partir del consens i tot seguit veure quines accions hem de realitzar per poder complir aquests mantenint uns principis compartits és tot un repte. I en això treballarem!

– Podeu conèixer més d’aquests projectes: Ateneu Engranatge, CSO La Astilla, Ateneu la Púa i Ateneu Popular de les Corts

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s