Què és Acció Hortera?

acció hortera_WEB

Q U È ?
Acció Hortera és el fruit de plantar una petita llavor d’inconformisme al sòl fèrtil però estancat de la facultat. Les ganes de sortir de la monotonia i de menjar sà han fet sorgir aquest grup de consum, que creix amb la intenció d’omplir de verdures fresques i ecològiques el nostre dia dia universitari.

Q U A N ?
Cada setmana rebem una cistella de verdures de temporada, segons la comanda feta la setmana anterior. Això ens dóna flexibilitat alhora d’anul·lar o fer algun canvi d’última hora.
Cada setmana, uns quants de nosaltres ens encarreguem de repartir i cobrar les cistelles. Els dies de recollida són els dimecres, de 15:30 a 17:30 a la Delegació d’Estudiants d’Arquitectura de Barcelona.

Q U A N T ?
Els preus varien segons les verdures que arriben, però aproximadament són:
_cistella petita (5-10kg): 10€
_cistella gran (10-15kg): 15€

C O M ?
Enviant un correu a acciohortera@gmail.com indicant el teu nom, telèfon de contacte i tamany de la cistella abans del diumenge, per poder donar marge als pagesos a preparar la comanda del dimecres següent. També es dona marge a la gent per anul·lar/demanar la cistella.

O N ?
Les verdures provenen de la Cooperativa Més fresques que un enciam. Cooperativa de la Vila de Gràcia que treballa els hort a partir de l’agroecologia perquè rebutja un enfocament basat només en el concepte d’ecològic. L’agroecologia no depèn d’un segell o d’una burocràcia que encareix el gènere que es conrea. A més es considera la influència que tenen sobre l’agricultura l’ambient, els medis, la societat on s’ubica i què suposen les seves accions respecte de l’entorn que l’envolta, pel que fa a conseqüències també econòmiques i socials. Podríem dir que l’agroecologia és una disciplina antisistema dins del món de l’agricultura!

Per a més informació del que fan:
https://mesfresquesque1enciam.wordpress.com/http://www.calrosset.com/

P E R  Q U È ?
Perquè volem saber què mengem, i volem menjar bé.
Perquè volem productes de proximitat, i sense pesticides.
Perquè creiem en un món més sostenible i més just.

 logo

informa’t > acciohortera.blogspot.com
segueix-nos > www.facebook.com/esfabcn
escriu-nos > acciohortera@gmail.com